Hledáme všestranného samostatného údržbáře stavaře řemeslníka, zároveň kamaráda a třeba jednou i společníka, pro údržbu a budování staveb včetně péče o pozemek v nově vznikající komunitě holisticky smýšlejících lidí s láskou pro ekologii, zdravý životní styl a osobní, emocionální i duchovní rozvoj.

Jsme pár padesátníků - Dan a Markéta - žijící v krásném prostředí křivoklátských lesů v obci Skryje, kde pořádáme kurzy kosení, vaření, přírodního stavitelství a jiných řemesel. Je pro nás důležitá ohleduplnost ke zvířatům, proto je nechováme a v rámci možností ani nekonzumujeme. Vážíme si pocitu svobody, který může podpořit i částečná potravinová a energetická soběstačnost. Těšíme se z navazování hlubších vztahů s vědomými lidmi, zároveň potřebujeme soukromí a klid.

  

Péče o velký pozemek a drobné stavby nás poslední dobou začala vysilovat. Pro své soukromí nám stačí menší prostor a dávalo by nám smysl, kdyby pozemek sloužil více lidem. Proto jako prvního zveme šikovného řemeslníka, který by se s námi podílel na zvelebování zázemí pro sebe a další spřízněné lidi.

Momentálně nabízíme bydlení ve velkém podkroví stodoly s koupelnou, malým pokojíčkem, patrem na spaní, hlavním obývacím prostorem s kuchyňským koutem, kompenzací za 2 hod samostatné práce denně. Náklady na energie v tomto nejsou zahrnuty: el. energie, dřevo na topení v krbových kamnech, plyn propan-butan na vaření. Práce nad rámec 2 hod. denně bude dle vašich dovedností, možností a vzájemné dohody finančně ohodnocena. Bydlení můžete sdílet s partnerkou nebo přáteli, kteří souzní s naší vizí.

Nehlaste se, pokud pravidelně užíváte alkohol nebo jiné drogy. Pokud nepřebíráte odpovědnost za své emoce. Pokud nejste otevření učení, novým pohledům na život a sebereflexi. Pokud máte psa, kočku nebo jiná zvířata.

Jestli vás to oslovilo, pošlete mi email (viz. Kontakt) s vaším představením a popisem vaší situace, motivace a pracovních zkušeností.

Těšíme se na případné spolutvoření,
Dan a Markéta