Sobota
Oběd: Květáková polévka, seitanový houbový guláš s kuskusem, napařená brokolice, kvašená ředkvička, lisovaný ledový salát s řapíkatým celerem, opražená dýňová semínka, raw chipsy (předem namočená slunečnicová a konopná semínka, mrkev, trocha celeru, cibule, česnek, kopr, shoyu - vše projde šnekovým "drtičem", rozprostře se, "pokrájí" (elegantněji se po usušení láme) a dá sušit přes noc v sušičce na 41°C.)
Svačina: Burizonový dezert. Na slunečnicovém oleji zpěníme ječný slad (doporučuji Dobroslad - méně je někdy více :-), přidáme posekané ořechy, slunečnicová semínka, rozinky, skořici. Odstavíme a vmícháme rýžové pukance - burisony. Ještě teplé rozprostřeme na plech a necháme vychladnout.
Večeře: Sladkokyselé fazole s bulgurem, kostivalový řízek (hraška, mouka, voda), blanšírovaná mrkev, fermentované červené zelí, opražená dýňová semínka, rajče, ozdobené květem jetele, zvonku, chrastavce.
Neděle
1. Snídaně: Domácí buchta "co dům dal"
2. Snídaně: Jáhlovo - bulgurová kaše, rozvar z namočených datlí a rozinek, opražené mandle, domácí kváskový chléb s "hummusem" (cizrna, citrón, tahini, česnek, olivový olej, sůl)
Oběd: Zapečená polenta se zeleninou, kimchi, okurkový salát s koprem, "kapary" z pampeliškových poupat, pražená slunečnicová semínka.